Consultanță lansare afaceri online - 20 de ani experiență

label1500 leiSesiune de 60 minute
Mă interesează
Disponibil în limba: Română
00
0 sesiuni

Consultanță lansare afaceri online - 20 de ani experiență

Asistență IT și Software
De-a lungul anilor am pierdut ultima bani până am învățat ce este mai bine pentru fiecare proiect realizat de mine. Economisirea de timp și bani este esențială pentru orice afacere, iar lansarea unui site web poate fi o sarcină complexă și costisitoare. În calitate de expert în lansarea site-urilor web, sunt aici pentru a te ajuta să economisești timp și bani, în timp ce obții un site web de succes pentru afacerea ta.

Experiență 20 de ani în domeniu
Am creat sute de site-uri și am dezvoltat unul de la zero care s-a vândut cu 7 cifre. Am experiență pe parte tehnică fiind programator la bază și am acumulat o experiență SEO care include inclusiv consultanță cu foști angaților de la Google. Am lucrat cu foarte multe firme de programare și web designutilizând toate tipurile de tehnologii pentru crearea de website-uri.

Personalizare
Îți ofer o consultanță personalizată, astfel încât să te ajut să obții un site web care să corespundă nevoilor și obiectivelor tale în timp ce eviți greșeli comune sau capcane care te post costa mult în timp. Înțeleg că fiecare afacere are nevoi specifice și sunt aici pentru a mă asigura îți ofer soluții adaptate afacerii tale.

Sfaturi personalizate
Te pot ajuta cu înțelegerea diferitelor tipuri și metode de construire a unui website, alegerea tehnologiilor, strategia de conținut pentru site, astfel încât să iei cele mai bune decizii în funcție de nevoile și obiectivele afacerii pe care o demarezi.

Evitarea capcanelor
Din experiența mea de aproape 20 de ani, știu că multe firme care crează site-uri web fac lucrurile rapid fără să țină cont de mulți factori care ar putea fi benefici pentru afacerea ta și sunt multe capcane care pot costa foarte scump compania pe termen mediu și lung. Te voi ajuta să eviți aceste capcane și să economisiți timp și bani pe termen lung.

Începe astăzi să lucrezi cu un expert în lansarea de site-uri web și economisește timp și bani pe termen lung! Contactează-mă acum pentru o consultanță personalizată!
Mă interesează
Distribuie

Serviciu fără evaluări.

Fii primul care oferă o recenzie apelând la acest serviciu.

Te-ar putea interesa și aceste anunțuri:

1/9